S/S GUSTAV HOLMs sidste rejse til Grønland - Lindeberg, N. E. (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
På venners opfordring nedskrev Ejner Lindeberg i 1975 den beretning, han så ofte havde givet af sin mest farefulde færd gennem storisen til Nordøstgrønland. Som få kendte Lindeberg til sejladsen på Grønland. Efter mange år som skibsfører for Kgl. Grønlandske Handel kom han til KGH’s skibsinspektion og tog sig her af regnskaberne for de chartrede skibe og kystskibene på Grønland. N E. Lindeberg døde 1978.