Søgangen blev for stærk, A/S Det Dansk-Franske Dampskibsselskab 19.december 1902 - 21.november 1979 - Lund, Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren, der tidligere har bidraget med artikler i museets årbøger, skildrer her udfra et internt kendskab stiftelsen af A/S Det DanskFranske Dampskibsselskab af 19. december 1902 og udviklingen frem til konkursbegæringen 21. november 1979.