Fejø Skibs- og Bådeværft 1889-1994 - Mortensen, Ejnar (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Bådebygger Ejnar Mortensen er foreløbig 3. generation af bådebyggere på Mortensens værft på Fejø. Ejnar Mortensen fortæller her om værftets historie og dagligdagen på det lille familieforetagende fra 1889-1994.