Sortehavsskibene - Lund, Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Christian Lund er shipping-uddannet hos Dansk-Fransk ogj. Lauritzen, hvorefter han virkede i næsten 40 år i Rederiet A. P. Møller, indtil pensionering i 1985. I nogle år var han leder af Mærsk-Filialen i Thailand, hvor han samtidig var honorær finsk generalkonsul og formand for "The Mariners’ Club", og var derefter leder af Japan-organisationen, samtidig med at han var honorær dansk konsul i Yokohama, formand for Dansk Forening i Japan og formand for kirkerådet for Den Danske Sømandskirke i Yokohama. Efter hjemkomst til Danmark i 1965 var han i nogle år leder af rederiets trampskibsafdeling, hvorefter han blev chef for Linieafdelingen. I de sidste år af sit virke hos A. P. Møller arbejdede han med specielle opgaver