H/S CALEDONIA - Bell, Paul (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
denne lille spændende artikel, fortæller maskinchef Paul Bell om maskinproblemerne i H/S »Caledonia«, som blev bygget 11815 i Skotland. De første års vanskeligheder synes overvundet, da »Caledonia« i 1819 kom til Danmark, hvor skibet sejlede med en, efter tiden, usædvanlig regelmæssighed. Indførelsen af ny teknologi var også svær dengang