Status over Handels- og Søfartsmuseets bibliotek - Blom, Bert (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Handels- og Søfartsmuseets fine og omfiattende bibliotek med maritim litteratur har i mange år trængt til forbedrede forhold. Takket være bevillinger til et beskæftigelsesprojekt er arbejdet hermed nu sat i gang, og i artiklen orienterer bibliotekar Bert Blom om den nuværende tilstand, de udførte og de kommende opgaver