Konservator Christian Nielsens virke på Handels- og Søfartsmuseet - Gøthche, Morten (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren giver her en kort redegørelse for Christian Nielsens tilknytning og senere ansættelse på Handels- og Søfartsmuseet. På grundlag af forfatterens gennemgang af Christian Nielsens efterladte materiale bringes enfuldstændig oversigt over samtlige hans tegninger og modeller samt en liste over hans skrevne arbejder