Mit møde med Christian Nielsen - Klem, Knud (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Museets mangeårige leder Knud Klem var i høj grad medvirkende til, at Christian Nielsen blev tilknyttet institutionen. I artiklen fortæller han, hvordan kontakten mellem Christian og Handels- og Søfartsmuseet blev etableret og udbygge