August og Hans Konow, norske redere i København - Pettersen, Lauritz (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Lederen af Bergens Sjøfartsmuseum skriver her om en norsk rederfamilie, der gennem tre led kom til at spille en stor rolle for Bergens næringsliv og skibsfart, ikke mindst ved overgangen fra sejl til damp.