Da Krogen blev genfundet - Langberg, Harald (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
I dag ved vi alle, at store dele af Erik af Pommerns gamle borg Krogen bogstavelig talt befinder sig inden for Kronborgs mure. Men hvornår dette blev erkendt dokumenteres her af forfatteren, siden 1967 leder af Nationalmuseets 2. afdeling, der gennem de senere år har foretaget omfattende bygningshistoriske undersø- gelser på Kronborg.