Holmens faste stok - Klem, Knud (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
I tilslutning til sit store arbejde om dansk skibsbygning i 1700-årene, som nu er afsluttet, fortæller Handels- og Søfartsmuseets tidligere leder om orlogsflådens tekniske personel på basis af et iønningsreglement for 1779.