Danske motorsejlere af tyske krigsskibsmaterialer - Frederichsen, Frederik (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
En af vore bedste kendere af danske damp- og motorskibe skriver her om en lille gruppe motorskibe, hvis helt specielle tilblivelse ikke tidligere er blevet behandlet.