Position 1’16’35”N, 103’50’50”Ø - Dannesboe, Erik (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren, der gennem syv år var en skattet medarbejder ved Handels- og Søfartsmuseet, blev i 1978 sekretær i Handelsfladens Velfærdsråd med station i Singapore. Erik Dannesboe har desuden skrevet flere bøger om søhistoriske emner.