De gamle dampskibes fremdrivningsmetoder - Bell, Poul (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Maskinchef Poul Bell har i tidligere årbøger givet interessante bidrag til de ældre dampskibes drift og problemer. Her gennemgår han dampskibets historie i store træk og fortæller om den enorme tekniske udvikling, der skete ikke blot i vor tid, men sandelig også i ældre tider.