Sukkerdyrkning i Dansk Vestindien - Brown, Robert S. (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren, der for et par år siden var på studieophold i Danmark, bl. a. på Handels- og Søfartsmuseet, er daglig leder af Whim Greathouse & Plantation Museum, som ejes og drives af St. Croix Landmarks Society. Her giver han en oversigt over sukkerets historie, dyrkning og behandling i Vestindien. Han har selv tegnet de morsomme illustrationer.