Småartikler om malerier - Henningsen, Henning (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
– Skibsklokken fra fregatten CONSTANTIA MARIA – Kalk og disk fra Asiatisk Kompagni – Da en dansk-portugisisk ekspedition fandt Amerika for 500 år siden