Stål-motorskonnert KAREN af Fejø - Nielsen, Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Interessen for gamle skibe og deres historie har i de senere år været stærkt stigende, og Handels- og Søfartsmuseets konservator giver her en praktisk vejledning i, hvordan han har samlet oplysninger om Danmarks første stål-motorskonnert, „Karen", der blev bygget til hans fars farbror 1907, og dens 32-årige historie.