Øen i bugten - Nielsen, Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Konservator ved Handels- og Søfartsmuseet Christian Nielsen skildrer sin barndoms ø, Fejø i Små- landshavet. Han ridser øens historie op i korte træk og fortæller ud fra egne erindringer om de senere tiårs udvikling. Det bliver en beretning om et tilsyneladende isoleret samfunds overordentlig levende kontakt med omverdenen, både hvad samfærdsel, handel og søfart angår, og også om den forandringens lov, øen er underkastet.