Småartikler om malerier - Klem, Knud (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
– Hollandsk tobaksdåse – Havnen i Nykøbing Mors – H/F PRINSESSE ALEXANDRINE – Matrosarbejde – Salmebøger, bønnebøger og bibler