Nummerflag og prajning - Henningsen, Henning (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Det interessante emne „signalflag i ældre tid" er meget lidt behandlet i søfartslitteraturen. Museumsinspektør Henningsen beskæftiger sig her -med en bestemt gruppe, de såkaldte „nummerflag", der brugtes på danske skibe 1827—67, og fortæller om prajning ved møde i søen og rapportering af skibe