Skibskontruktionstegningen gennem tiderne - Timmermann, Gerhard (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren, der er skibsbygningsingeniør og leder af søfart saf delingen på Altonaer Museum, giver en historisk oversigt over de principper, der har ligget til grund for skibskonstruktionen op igennem tiderne. Han fortæller til slut om de forskellige sæt tegneskabeloner, som anvendes til konstruktionstegning, deriblandt det bekendte „Københavnersæt".