Napoleon Bonapartes sørejser - Sølver, Carl V. (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Den kendte nautiker og søfartshistoriker, skibsfører Carl V. Sølver, af hvem årbogen tidligere har bragt en række værdifulde artikler, skildrer i dette bidrag Napoleons togt til Ægypten 1798 og slaget ved Abukir5 samt rejsen til fangenskabet på St. Helena 1815.