Småartikler om malerier - Klem, Knud (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
– Københavns Bombardement – Bronzealders ragekniv med skibsbillede – Kinesisk husbaad – Portolan – S/S THOMAS ROYS – Et hundredeaars minde