Anmeldelse: Præcist og anbefalelsesværdigt værk om Smith, Hegel og markedet - Wiewiura, Joachim Schmidt (Tidsskrift for Medier, Erkendelse og Formidling, 2015)
Anmeldelse af Lisa Herzog: Inventing the Market: Adam Smith, Hegel, and Political Theory. Review of Lisa Herzog: Inventing the Market: Adam Smith, Hegel, and Political Theory.