The structural boundary of the market - Schmidt Wiewiura, Joachim (Tidsskrift for Medier, Erkendelse og Formidling, 2014)
Formålet med denne artikel er at argumentere for, at der findes en strukturel grænse for markedsbegrebet, som bør blive skitseret før normative overvejel-ser og hensyn, der relaterer sig til markedet, er, og kan være, tilstrækkelig mobiliseret. Jeg argumenterer, for at der ved begrebslig analyse af markedet kan blive tilvejebragt en grænse for dets praktiske udbredelse, som sjældent er diskuteret i litteraturen. Denne grænse må blive klargjort før, en diskussion angående markedets etiske regler kan igangsættes. Således skaber denne artikel et forsøg på at klargøre sådan en grænse i hvilken ét af kriterierne er usikkerhed.