Indledning - Moldenhawer, Bolette (Tidsskrift for Medier, Erkendelse og Formidling, 2020)
Indledning til 14. nummer af tidsskriftet ved den ansvarhavende redaktør Bolette Moldenhawer, lektor i pædagogik.