Tredie Continuation af Relationerne betreffende den grønlandske Missions Tilstand og Beskaffenhed forfattet i Form af en Journal fra Anno 1739 til 1743 - Egede, Niels (Meddelelser om Grønland, 1744)
Not applicable.