Fortegnelse paa Værker, Afhandlinger og danske Manuskripter, der handle om Grønland indtil Aaret 1880 incl. Paa Grundlag af C. G. F. Pfaff’s Samlinger. - Lauridsen, P. (Meddelelser om Grønland, 1890)
Intet resumé.