Conspectus Florae Groendladicae. Pars prima (2. udgave): Oversigt over Grønlands Flora. 1ste Afdeling indeholdende Fanerogamer og Karsporeplanter - Lange, Joh. (Meddelelser om Grønland, 1890)
No abstract available