Glasfiberslangen og den elektroniske frugt - om mediekommissionens betænkning om kabelproblematikken og fremføring af udenlandsk fjernsyn - Andersen, Michael Bruun (Massekultur & Medier, 1983)
Glasfiberslangen og den elektroniske frugt - om mediekommissionens betænkning om kabelproblematikken og fremføring af udenlandsk fjernsyn