Kunsten at kommunikere til børn gennem radio og TV? - Larsen, Peter Harms (Massekultur & Medier, 1982)
RETTELSEPå side 51 har der indsneget sig en fejl, idet følgende tekst før sidens indrykkede punkter nederst var faldet ud:Ud fra analyserne og kritikken formulerede jeg en række "tommelfingerregler" for hvordan man skulle gøre som producer, hvis man ville "kommunikere med sådan nogen som Nana" gennem radio og TV. De følger her: