Kvinder gir pænere billeder. En undersøgelse af ligestillingsmæssige forhold på TV-Avisen - Jensen, Else (Massekultur & Medier, 2008)
Kvinder gir pænere billeder. En undersøgelse af ligestillingsmæssige forhold på TV-Avisen