Om kvalitativ empirisk receptionsforskning - eksemplificeret ved en undersøgelse af børns brug og oplevelse af video - Jensen, Else; Tufte, Birgitte (Massekultur & Medier, 1984)
Om kvalitativ empirisk receptionsforskning - eksemplificeret ved en undersøgelse af børns brug og oplevelse af video