Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2004)
Indhold: Bøger og bibliotek; Evaluering af Det Kongelige Biblioteks forskning 1998-2002; Langsigtet plan for museer og kulturbevaring; Bevar Bogen - et stort sponsorprojekt; H.C. Andersens dagbøger på nettet; H.C. Andersens eventyrmanuskripter på Det Kongelige Bibliotek nu på nettet; Frederik V's Adas på nettet; Den danske Rimkrønike online; Korthistorisk Selskab er stiftet; Georg Philipp Telemanns kantate til Frederik V nu online; Tilføjelser til basen med dansk teatermusik online; Teksterne til sommerrevyer er katalogiseret; Dansk kammermusik trykt før 1900 er nu online; Online node - Sperontes: Slugende Muse an der Pieisse; Frederik Schybergs og Jens Kistrup arkiver kan søges på nettet; Anselm, Malachias, Bernhard & Basilius - nu på nettet; Klassikerhåndskrifter fra tre renæssancer; Tilvækst i registrering af Udenlandske Ældre Samling på nettet; Foredrag; Besættelsen og erhvervslivet; Litteraturforsker og professor Anne-Marie Mai modtog i efteråret 2003 G.E.C. Gads og Det Kongelige Biblioteks forskningsformidlingspris, H.O. Lange-prisen; Det store bogtyveri; Udstillinger; Indiske dage; Danske bogbindere; Udstillinger i Oktogonen; Musikarrangementer; Erhvervelser