Sværtning af generaler, dronninger og fine damer i Det Kongelige Biblioteks samlinger - Hansen, Birgit Vinther (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2016)
En historie om hvordan sværtning af blyhvidt, brugt til at skabe højlys i ældre billeder, har sat fokus på opbevaringsforholdene.