Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2016)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: Kulturkalender på www.kb.dk; Bøger og bibliotek; støtte fra Kulturministeriets Forskningsudvalg: ”Venligboerne i Danmark”, “Borgmestermausolæer eller templer for Thalia?”, “Svenske krigsfanger i Danmark under Store Nordiske Krig 1709-21.”; seminar afholdt af Copenhagen Photo Festival og Det Nationale Fotomuseum; Kurator til Danmarkskanonen for immateriel kulturarv: Seniorforsker Marianne Holm Pedersen fra Dansk Folkemindesamling; Det Kongelige Bibliotek på nettet: illegale balde: Tankestreger – Claus Seidel: 50 års bladtegning, Utopia – Cartoon Award udstilling i Den Sorte Diamant; Erhvervelser¸DiamantKlubben; Copenhagen Jazz Festival: Johanna Borchert & Band, Egberto Gismonti, Klaverstafet med seks jazzpianister, Peter Rosendal’s Old Man’s Kitchen,