Retrodigitaliseringen på Det Kongelige Bibliotek – dengang og nu - Thiesen, Peter (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2016)
Med etableringen af et digitaliseringscenter til den nyoprettede Digitaliseringsafdeling på Lergravsvej råder Det Kongelige Bibliotek for første gang over specialindrettede lokaler til formålet, hvor alle bibliotekets formidlingsdigitaliseringer er samlet.