Skolens historie – hvordan og hvorfor. Takketale ved modtagelsen af H.O. Lange-prisen 2015 - Coninck-Smith, Ning de; Appel, Charlotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2016)
H.O. Lange-prisen for 2015 uddeltes den 24. februar i år og gik til professor mso, dr.phil. Ning de Coninck-Smith & lektor, dr.phil. Charlotte Appel for værket Dansk skolehistorie. Hverdag, vilkår og visioner, bd. 1-5.