Dette svævende glissando – Sophus Claussens lyrik mellem tradition og modernisme - Sørensen, Peer E. (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2015)
Peer E. Sørensens foredrag nedenfor blev holdt på Klassikerdagen 22. september 2015 ved et arrangement på Hovedbiblioteket i København.