Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1999)
Indhold: Nyt bibliotekssystem - ALEPH 500; REX; Z39.50, Web interface og Windows clienter; Erhvervelser; Udstillinger; Besøg; Personalia;