Verden rundt uden hat - Thrane, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2015)
I 1920 sender Berlingske Tidende den kun 20-årige journalistspire Estrid Ott ud på jordomrejse. Avisen mener, at “der må være håb et sted”, efter Første Verdenskrig har henlagt Europa i mørke. Ott skulle vise sig at udfordre både måden at tænke feminisme og kønsroller på.