Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1998)
Indhold: Fiolstrædeprojektet - nye funktioner i historiske rammer; Det Kongelige Biblioteks "nye" fakutetbibliotek; Indvielsen af "Fisken" på Havnefronten; International bibliotekskonference i Danmark 29. aug. - S. sept. 1997; IFLA; Land og Folk; Erhvervelser; Personalia;