Henrettelsen. En sandfærdig beretning om et grueligt mord, en henrettelse og et følsomt øjenvidne - Sørensen, Jørgen Thorning (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1998)
Henrettelsen. En sandfærdig beretning om et grueligt mord, en henrettelse og et følsomt øjenvidne