Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2007)
Indhold: Bøger og bibliotek; En million kr. fra Kobenhavns Universitet til udvikling af studiemiljø ved KUB Nord; bevar bogen; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; SPOR; Bo Bojesen 1923-2006; Sven Brasch 1886-1970; Foredrag; Dchattcr i Diamanten; Armslængde til mæcenen?; Hvad skal vi med kulturjournalistikken?; Musik; Erhvervelser; Publikationer