Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2002)
Indhold: Musik i "Skåret" - Katalog af Fuzzy; Lyskunst på havnefronten; Biografier - 6 foredrag i Den Sorte Diamant; International resolution om bevaring af digital kulturarv; Udstillinger; Erhvervelser;