Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2015)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: H.O. Lange-prisen til Rasmus Glenthøj for værket 1864 –Sønner af de slagne; Carl Nielsen Brevudgaven (pianisten Amalie Malling og tenoren Adam Riis samt kammerkoret Ars Nova under ledelse af Paul Hillier); Det Kongelige Bibliotek på nettet; Erhvervelser; Ræson og Vidensfestival; International Forfatterscene; Ordscenen; Koncerter