Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: Digitale og traditionelle håndskrifter; Kulturnatten; Wayne Siegel huskomponist på KB; Saxo på tryk: 500-årsjubilæum; Specialedag; Boghistorisk seminar; Bogforum; De underjordiske på Bornholm; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Bladtegnermuseet; Seminarer; Foredragsrække; 1864; International Forfatterscene; Ordscenen; Students Only!; Copenhagen Chamber Music Festival; Fyraftenskoncerter;