Universitetsbibliotekets logo 100 år - Schlichtkrull, Torsten (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
På forsiden af Magasin troner Det Kongelige Biblioteks velkendte logo; den opslåede bog under kongekronen, der tilsammen danner initialerne ‘KB’. Men også Universitetsbiblioteket har et smukt logo (som brugtes af Danmarks Natur- og Lægevidenskabelige Bibliotek indtil fusionen i 2005 med Det Kongelige Bibliotek), og det er designet af en af vore helt store logomagere, Knud V. Engelhardt, hvis livsværk er optaget i Kulturkanonen.