Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: Bette Thomas udnævnt til ny kulturchef ved Det Kongelige Bibliotek; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Kierkegaard-udstilling hos Google Cultural Institute; Netarkivet åbnes for centraladministrationens dokumenter; Netarkivet & Eurovision Song Contest; Udstillinger; Pressefoto 2014; 101 danske digtere; Formanden for Europa-Parlamentet, Martin Schulz, mødte de studerende; liT.house; Iran & Danmark 80 år; “Kendiskulturen” – stjernestund med lektor Klaus Kjøller; Foredragsrække Danmark-Norge; Seminarer; International Forfatterscene; DiamantEnsemblets Jubilæumssæson; Erhvervelser;