Joseph Goebbels (1897-1945) – en politisk karriere - Lammers, Karl Christian (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
I foråret 2013 arrangerede Det Kongelige Bibliotek en foredragsrække under titlen “Kontroversielle politikere i det 20. og 21. århundrede” og inviterede her en række danske historikere til at præsentere deres forskning. Foredraget om Hitlers propagandaminister Joseph Goebbels bringes her i en lettere revideret udgave.